Liten Ninni-hand med godisskål...

Verkade vara falskt alarm. Neo har nog inte magsjukan, tur! , men Ninninusen fick stanna hemma från dagis idag ändå. Tyckte det var mysigast så :P Hade ju redan ställt in mig på en sjuk(t) jobbig natt och en "morgondag" hemma med 2 busungar.

Men natten gick bättre än jag förväntat. Neo sov som en gris mellan 23.3o och o4.3o, lilleman börjar få nattrutiner - underbart! Kan ju också berätta att vi fått första leendet (Lycka!) och han är stark i sin lilla nacke och orkar hålla upp huvudet riktigt länge.. Stolt över vår lilla gosse! :)

Ninni däremot har börjat vakna på nätterna och är ledsen.. Vet inte varför.. om det har med drömmarna att göra? Eller om hon är mörkrädd? För om hon får sin nattlampa så brukar hon lugna ner sig och somna om ganska snabbt igen. Å andra sidan lyser ju hennes stjärna i fönstret och hon borde ju få svårt att somna även på kvällarna, vilket hon ju inte har..

Hm. Spekulationer i allt. Dumt egentligen. Ninni kan ju också ha en period i "svårt att sova", precis som en annan har ibland... Vi får hoppas det går över i alla fall... :)



Nu sover båda barnen, mätta och belåtna. Ja, inte på godis då :P Utan på gårdagens Pintetto-rester (läs; Neo på mjölk och tillägg) Lugn och ro för mamma Mu! :)




NI gjorde mig till en av de 10 finalisterna i jakten på "Bästa mammablogg". Jag är överlycklig och hoppas jämfota av glädje.
Tusen miljoner triljoner TACK - TILL ER!

Nu är det alltså dags att rösta fram EN vinnare bland de 10 som gått vidare, och jag vill ju självklart vinna. Jag hade uppskattat SÅÅÅÅ om ni ville gå in och rösta på mig - men givetvis bara om ni tycker jag förtjänar det  - här;

http://dianasblogg.blogg.se/2008/december/dags-att-rosta-pa-basta-mamma-blogg.html



Längst ner på det inlägget (under BUDSON reklamen) finns en WEBVOTER knapp - som ni väljer Ninninusens på, klickar vidare och röstar/ser resultatet!


Om ni väljer att rösta finns det även en chans att NI vinner ett lyxigt pris - lämna då bara en komentar under samma inlägg, efter ni röstat. LYCKA TILL NI MED! :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


tessan

självklart röstar ja på dej =D

2008-12-17 | 13:42:18
http://ericasmamma.blogg.se/
Anonym

Varför tillägg?

2008-12-17 | 14:31:27
Agnieszka

Skönt att det inte var magsjuka. Hoppas du får sova bra inatt med... jag känner att jag skulle behöva vila en stund jag med... men fm har bestått av alla "måsten", diska, städa, tvätta och sånna saker!

kramar

2008-12-17 | 14:58:46
http://agnieszka.blogg.se/
Fia



Ja, fy så pinsamt-det har jag glömt blogag om!



Den kom förra veckan och var såå fin ;). Den är aningens stor, men vi tog ju en storlek större för det går ju ruskigt snabbt dit :).



Ellenova har kommit in i en "vill inte äta - gnäll-period" just nu, men annars är de på topp :). Skönt att det var falskt alarm med Neo. Så jobbigt när de små är sjuka och man står maktlöst o "tittar på" :(.



Jag kikar den andra tävlingen ikväll med, hann bara kika en snabbis men massa fint o välja på haha :).



Hur har er dag varit då?

Stor kram på er allihop!

2008-12-17 | 15:15:17
http://fiansess.blogg.se/
Shila

Hej Lina!



Nu har röstat på din blogg!

2008-12-17 | 15:18:46
http://shilas.blogg.se/
gladulle

mellan alla sjukdomar som brukar komma så här lagomt till jul så är allt bara bra.

Vi har hunnit med både magsjukor, feber och förkylningar.



Ulrika

2008-12-17 | 17:54:55
http://gladafamiljens.blogg.se/
Jenny

Tuva har oxå haft såna perioder när hon vaknar o är ledsen o ibland nästan hysterisk ..hon drömmer o går i sömnen o härjar ..dem gör ofta det när dem växer så det går över men man tycker synd om dem.

//Jenny

2008-12-17 | 20:56:46
http://metrobloggen.se/woffy
SagoElin

Har såklart röstat på bästa mamman Lina ;)

2008-12-18 | 01:44:42
http://sagoelin.blogg.se/