Helt slut!

Ja fy. Alldeles strax kommer jag stupa i säng.

Fredrik jobbar som sagt natt i natt också. Gillar det inte. Gillar det inte alls faktiskt. Enda gången jag verkligen är tacksam för att det inte är snö ute. Vill ju inte han ska halka av vägen med lastbil o släp.. hua, hemska tanke!


Idag har jag spenderat en tid på stan. Sjukt mycket folk! Träffade Ida och Isabelle en snabbis och sen kom Ida, Emelie och Zander hem och hälsade på oss. Massa bus både inom - och utomhus blev det. Och så fika såklart. Kaffe, saft, bullar och pepparkakor.



Snart är det julafton. Kan ni fatta? Jag har svårt att inse... tycker allt går så fort. FÖR fort.  Lilleman är 2 månader och 1 dag redan. Ninni fyller snart 2 år. Galet. Stanna tiden, någon? Tror nog det är fler än jag som känner så ibland, inte sant?


I alla fall.


Julafton ska Ninninusens spendera hemma hos barnens farmor & farfar i Tingsryd. Hade hoppats på lite snö, lagom till julafton, men jag har gett upp hoppet. Suck.


Kommer i alla fall bli trevligt. God mat, Kalle Anka, julklappar och trevligt sällskap. Kan det bli bättre? 


Sen på torsdag ska vi fira jul hemma hos mina föräldrar och min lillebror. Nice, men kommer sakna min storebror. Han är nämligen utomlands och kommer inte hem till jul...


Blir alltså den allra första julaftonen jag firar utan mina föräldrar och syskon. Den första julen jag inte träffar min storebror, alls. Aningens sorgligt, faktiskt, men jag reder mig. Kommer ändå få en alldeles underbar jul, det är jag säker på! 



Och julen är ju trots allt BARNENS högtid, håller ni inte med?  :)


 


* gammal, men underbar, bild på min storebror med sin systerdotter...


Saknar dig C !


* dumdidumdidum dumdidumdidum, dum, dum *

--- nynnar ---

Do U Remember? ;)  
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Agnieszka

Vi ska fira julafton hos mina föräldrar iår för Magnus familj skulle jobba... men nu helt plötsligt så ska hans mamma, syster och bror fira julafton tillsammans.... och så ska dem fråga hans andra bror om han vill fira med dem... men ingen frågar oss.....

Känner oss lite bortglömda... men så är det väl ibland.

Om dem kan ändra sig så snabbt så kan ju vi oxå göra det men då blir man inte ens tillfrågad.



Ska iaf bli trevligt att fira hos mina päron då det blir en polsk jul, vilket innebär ingen kött!!!



Kramar

2008-12-22 | 22:54:46
http://agnieszka.blogg.se/
Cissi

Åh vilken fin bild. Jag är helt säker på att er jul blir helt underbar ändå. Du har ju din lilla familj runt dig i alla fall!!

2008-12-23 | 08:38:23
http://cissislife.blogspot.com