Fullt ös medvetslös! :P

Ja idag har det verkligen varit fullt ös.. Jag och Fredrik ska kolla på film, Wallander Pyramiden, så bloggar bara en snabbis ikväll :) Kanske kommer det en uppdatering efter filmen också, om det finns ork :)


Har suttit och slagit in lite fler julklappar nu på kvällskvisten. Har också strykt Ninnis Lucia nattlinne och det röda sidenbandet som hör till.

Fick årets första julkort idag också, wii. TACK ISABELLE m föräldrar :D Ninni och Neo blev superglada, ja det blev vi allihop! Och så söt hon är! Får träffas snart, snart! :)

... back on track. Var ju tvungen och göra av det fina julkortet nånstans och pysslade ihop en liten "guldig lina" med klädnypor, som jag hängde i hallen, där vi nu kommer hänga alla julkort som droppar in... Mys! :)



... fick ju sätta dit några av fjolårets julkort, så ni får se själva idèen :)


I morgon är det ju Luciafirande på Ninnis dagis, ska bli hur mys som helst! Dock hörde jag idag att många av de äldre barnen är magsjuka, så det blir nog mest fröknarnas ljuva stämmor som kommer höras - men vad gör väl det? Det är ju ändå själva grejjen som är mys.. inte just sångerna i sig....

Så, i morgon kommer Ninni överlämna vår lilla "julklapp" till fröknarna. Ninni har ju knappt gått på dagiset i en termin, men känner ändå att man vill ge dom något litet. Så, hemmabakta "sega kolor.... akta tänderna! :) " och "Saffransskorpor" i fina små glasburkar, fick det bli. Något de kan mumsa på till kafferasterna i jul.... :)


Så, filmtittande var det ja. Ha det super!

kramar
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Evelina

jag tror fröknarna verkligen kommer bli glada för kolan och skorporna!

2008-12-11 | 23:58:41
http://evelinalinnea.blogg.se/