Bildregn på en JuLFiN NinniNus!

Världens finaste ska på sin allra första JuLFesT
- Utan mamma & pappa! :D


























I något för stora strumpebyxor och den underbara KiK*KiD klänningen... !



Så, idag är det Fredrik som lämnar stumpan på dagis, innan han åker vidare till sitt jobb. Slipper jag dra upp Neo och han får sova ut... Förresten! Han sov HELA NATTEN i natt! Gosh!

Vadå att man blev förvånad när man vaknade i morse och såg att klockan var närmare o6.oo...! Men åh, så skönt att få sova massa sammanhängande timmar.


Så, idag ska jag och lilleman spendera dagen med att mysa. Skulle vilja in till stan och leta julkläder som J.A.G kan ha på julafton. Men, det får vänta tills imorrn då pengarna droppar in på kontot :P



Vad ska ni ha på er på julafton? Och hur ska ni fira? *nyfiken* :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Agnieszka

Hej! Söta bilder på Ninni! Har ingen aning om vad jag ska ha på mig... inte så lätt att hitta bra saker då man är tjockis=)

Ha en underbar dag!

Du har för övrigt blivit nominerad i min blogg=)

kramar

2008-12-18 | 09:56:38
http://agnieszka.blogg.se/
marie

Min lill prins är också på julfest idag, man blir allt lite sentimental=) Idag ska det inhandlas lite julklappar. Va har ni i kikarn då?Är du klar med alla klappar?=) Kram

2008-12-18 | 10:28:27
http://mawriii.blogg.se/
Line

Så fin hon är.

Mitt stora problem är också vad man ska ha på sig på julafton. Jag ser ju fortfarande gravid ut i allt som jag tar på mig. Jag har dock några kilo kvar som måste bort samt att min mage ska dras in lite med. Men shit vad skönt att slippa den stora kulan, man är ju världens vigaste kvinna just nu!

Hoppas du hittar något fint att ha på dig till jul.

kram

2008-12-18 | 11:02:14
http://pinepo.bloggagratis.se/
Toni - Kaffetanten personifierad

Så söt;)

2008-12-18 | 11:31:03
http://lappalainenonline.blogg.se/
mela

Kommer ha på mig en svart klänning med lackbälte i midjan (från HM). Hade den på min kusins bröllop men den är ändå väldigt enkel så det får funka! :) Ska fira här hemma med mamma och mina bröder. Äta gott, se på kalle anka, sen kommer såklart tomten på besök. Hur ska ni fira? :)

2008-12-18 | 12:28:03
http://melano.webblogg.se/