Regnrusk

Usch, det är verkligen grått och tråkigt ute idag. Regnet hänger i luften.

Så, idag är det första dagen jag ska lämna Ninni på dagis "på riktigt". Säga "Hejdå" i tamburen och sedan inte komma tillbaka förren vid 14.oo. Gosh. Lite nervös är man alltid... Hur ska det gå vid middagen? Vilan? Kommer hon somna?

Återstår att se antar jag :)

Men känner mig trygg med att lämna henne. Älskar hennes nya dagis numera - och fröknarna är underbara! Har fått mer kontakt med dom, än vad jag nånsin fick med fröknarna från hennes andra dagis. Aboslut inget ont menat mot dom, men ... aah.. det går inte att förklara. Vissa klickar man med bara :) Och det har vi  gjort med Ninnis nya fröknar - ja med hela dagiset faktiskt. Klickat alltså...


Idag ville Fredrik ha bilen till jobbet och klart han "får" det. Han jobbar ju i stan, och nu när vi har gångavstånd till allt (tom dagis!) så behöver ju inte jag bilen. Tänkte till och med att jag och Ninni skulle cykla till dagis idag. De ni!

Ninni älskar att sitta där bak och se allt susa förbi i en väldig fart.. Har dock inte cyklat sen jag fick foglossning, så vi får väl se hur det går. Men, har hört att det till och med ska vara bra att cykla då. Man lixom stärker bäckenet.... ?



I övrigt blir dagen lugn. Ska fixa och dona lite här hemma.. Har en del samtal att ringa också, så det ska me hinnas med idag.

Vad ska ni hitta på idag då ?
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Cissi

Cykla är ju härligt! Hoppas ni kom iväg. Och dagis kommer gå kanon ska du se!

2008-08-19 | 08:32:00
http://cissislife.blogspot.com
Johanna

Lycka till , jag minns nojig jag var

sen är jag ju världens hönsmamma också!



Denna dag är oplanerad än så länge,

får se vad vi hittar på.

2008-08-19 | 08:36:33
http://desbarrar.blogg.se/
Rebecka

Ja, visst var den fin!

Den är från Åhlens och det var halva rea-priset på den så den kostade bara 50 kr. Ett kap :)

'Fanns i röda också, fast i fel storlek.

2008-08-19 | 08:41:58
http://www.minmoa.se
Thessan

För våran del så blir det att välkomna vovven så hon får bekanta sig med oss & katterna :)

Men jaaa fyy vilket tråkigt väder det är :(

2008-08-19 | 08:44:31
http://tessibonkaan.blogg.se/
SagoElin

Åh, vad underbart att läsa om Ninnis nya dagis gumman! Det verkar ju kanon och som att hon trivs bra.. Måste ju kännas som en stor trygghet för dig med! :) Hur mår magen? Orkar du med allt? :) Såå mycket fina inredningsbilder att jag blir så peppad att renovera min lght att jag vet inte vilket ben jag skall stå på .. det är ju det där med pengar dock :s Men snaaart! ^^ Hoppas ni får en fin dag och att Ninni har mys på dagis! Kramar.

2008-08-19 | 09:30:26
http://sagoelin.blogg.se/
Number nine on Melon Lane

Hej. Tack för besöket. Då är det ju bra att jag tvingas cykla med W nu när hon vill prova sin frihet (lärde sig cykla för några dagar sedan) lite längre än bara fram och tillbaks på gatan. Känns dock inte som att det gör mer gott än ont av att trampa fram... :)

2008-08-19 | 10:07:03
http://hilajns.blogg.se/
Agnieszka

fan jag har lyckats slarva bort min header i bloggen.... du har inte lust att hjälpa mig göra en ny??

kramar

2008-08-19 | 12:42:37
http://agnieszka.blogg.se/
Ida

Jag var hos tandläkaren och sitter nu och surar över resultatet av det besöket (förklaring finns på bloggen) annars är det bra. Var ner på stan och shoppade och käkade lunch med en kompis. Faktiskt sol och 25 grader här :P

2008-08-19 | 14:20:21
http://lifeisfordummies.blogg.se/