Ninnis "stora" säng

Sådär. Nu är madrassen på plats, "Bolibomba" påslakanet är nytvättat och "fyllt" med ett sprillans nytt juniortäcke av ankdun. Låter kalas va? Så, vi får väl se om stumpan väljer att sova i sin "stora säng" i natt, eller om spjälsängen får fortsätta ett tag till - tills hon vant sig lite... Ska bli spännande!





Skyddsängeln *tavlan* som jag fick av min farmor och B när jag fyllde fem år, vakar nu även över min dotter, och jag hoppas - precis som det står på baksidan av tavlan - att den även kommer skydda henne genom hela livet...

Underbart fin! Och ramen passar perfekt ihop med sängramen..

... så "hänger" den lilla supersöta sovandes nallen på ena sänggaveln, den fick jag av min mamma för längesen och pryder nu Ninnis sänggavel mycket bättre än min egen.. :)



I morse var vi och "veckohandlade" på City Gross. Jodå, ni hörde rätt. Från och med nu ska familjen Ninninus veckohandla, dels för att få ett slut på det farliga springadet till affären och dels för jag tror vi kommer tjäna ganska bra på det. Varje gång man är på affären "råkar" det ju alltid slinka ner nåt mer än det man tänkt sig, inte sant?

Så, nu har vi mat för hela nästa vecka här hemma i frysen och vi (läs;jag) slipper fundera ut "vad ska vi ha till middag idag då"- den annars eviga frågan. Så, vi gör ett försök och hoppas det ska fungera bra.

Nån mer som brukar veckohandla? Eller hur gör ni? *nyfiken* :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Cissi

Åh vilken fin säng...Mina barn har också skyddsänglar över sina sängar som deras farmor köpt åt alla sina barnbarn. Är en fin tanke tycker jag, och man hoppas ju att den fyller sitt syfte.

Vi veckohandlar också. Är ju så smidigt att alltid ha det man ska hemma. Slipper man fundera!

2008-08-16 | 17:50:44
http://cissislife.blogspot.com
Thessan

Vo veckohandlar :) Himla praktiskt för då har man allt hemma & slipper springa till affären mitt i veckan :) Sen som du säger så blir det knappt något onödigt man köper heller :)

Mycket bättre tycker jag!!! :)

2008-08-16 | 18:22:01
http://tessibonkaan.blogg.se/
mona

vi kör veckohandling, men det brukar bli någon extra handling i veckan med mjölk och andra basvaror.

2008-08-16 | 19:11:41
http://mownlaiz.blogg..se
Susan

Va fint det blev med hennes säng.



Haha...vi är sånna människor som handlar varje dag och hur billigt är det?? För någon månad sen så storhandlade vi för en månad och stödhandlade bröd, mjölk och sånt. Det gick bra MEN det höll visst bara den månaden för nu handlar vi varje dag igen. Vi är INTE bra på att vecko/månads handla...haha

2008-08-16 | 20:05:04
http://eliottsmamma.blogg.se/
Pej

Gokväll!

Vad spännande med ny stor säng. Hoppas det går bra att sova i den inatt!



KramKram

2008-08-16 | 20:53:04
http://fruwee.blogg.se/
Helené

Hur gick natten i den underbara sägen? :)

2008-08-17 | 13:16:05
http://missh.bloggagratis.se