Mamma Mia!

Har ju helt glömt bort att berätta - JAG SKA JU PÅ BIO IKVÄLL! :D Wohoo!


Känns som att jag verkligen behöver komma hemifrån en stund - barn&samboledig - om så bara för 2 timmar (lär ändå hinna sakna dom massa!) Så, ikväll klockan 18.oo hämtar jag och mitt sällskap ut biljetterna till Mamma Mia!

Har höga förväntningar på den filmen, eftersom man har hört att den ska "vara SÅ bra". Hoppas! :)


Nån som sett den redan?
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Jonna

först måste jag kommentera det du skrev om "vänner".. har många gånger kännt precis som du. Och med vissa så är det verkligen så för min del också. Men samtidigt så har jag själv också varit "slarvig" på att höra av mej, just eftersom man faktiskt har en del annat att göra.. Sen kan ju hålla med om att det är tråkigt att inte bli tillfrågad så ofta, men samtidigt så frågar inte jag heller så ofta, så det jämnar nog ut sej för min del iaf!

Själv känner jag mest att jag inte orkar lägga energi på det utan tar det som det är. När vi väl hittar på något så har vi jättekul och man vet att man alltid har varandra eftersom vi varit vänner så länge och förhoppningsvis kommer förbli det länge till! Man växer ifrån varandra ibland i livet och då blir kontakten "sporadisk". Och jag kommer förmodligen vara en "bättre kompis" gentemot dom när dom själva får barn och förstår hur allt är. Men dom kan kasta lika mycke skit på mej som jag kan kasta på dom om vi skulle dra upp diskussionen..för ansvaret ligger ju his båda! förstår iaf precis hur du menar och känner och hoppas inte du missförstår mej nu.



Skönt att nya dagiset verkar bra! Såna minitoaletter är ju bara sååå söta. Men det har dom väl på Ninnis avd i bastasjö me? Theo o dom har de iaf.. Såg de på ngt IKEA nån gång me, supergulligt =)



Ha en bra regning dag! Passar ju bra med bio då. Kramar

2008-08-12 | 14:36:48
http://jonnaa.blogg.se/
Fia

Inte sett den, men hoppas du får det trevligt:)

2008-08-12 | 14:42:30
http://dagarmedfia.blogg.se/
mona

har inte sett den, men jag vill... hoppas ni får en bra kväll=)

2008-08-12 | 15:46:56
http://mownlaiz.blogg..se
Boel

har inte sett filmen,men hoppas den är bra o att du får en riktigt trevlig kväll!!

2008-08-12 | 16:55:43
http://lavender.blogg.se/
gladulle

ha så kul på bion och hoppas att filmen är bra.



Ulrika

2008-08-12 | 17:50:51
http://gladafamiljens.blogg.se/
martina

Jaha det va det skåpet som fanns på IKEA, vi har funderat på att göra samma sak, men har inte kommit så långt. Inte än iaf...vi har lite annat att fixa och dona med först..annars får vi fortsätta leta!



Ha d gott

2008-08-12 | 21:38:41
http://lakriz.blogg.se/