Edge - Girlpower "bara för att" ...




Bara för att jag är på sånt humör så slänger jag in en TÄVLING till, fast den andra tävlingen inte är slut ännu.


Vill du vara med och tävla om Edge, från Voodolls? Gör såhär:

Skriv ett inlägg i din blogg och länka till mig (
www.ninninusens.blogg.se) Skriv sedan en komentar under detta inlägget och ge mig din bästa anledning om varför just DU ska vinna denna!

Vill du ha den själv? Ska du ge bort den? Till vem och varför?


Ni som inte har en blogg kan också vara med och tävla, genom att tipsa 3 st kompisar om tävlingen - via mail. 


Tävlingen håller på fram till den 31/8, men anmäl dig redan nu vetja! :)  

LYCKA TILL
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


emelie

var brukar du framkalla dina kort du tar??

2008-08-12 | 13:14:41
smula

åh, jag vill jättegärna vinna denna sötingen! varför... det kan man ju undra... men jg drar lite paralleller mellan edge o mig; jag lever ett hälsosamt liv, jag är vegetarian sedan 10 år o har kämpat för djurens rättigheter sedan jag gick i mellanstadiet. jag försöker gå mina egna vägar, men just nu kan jag nog behöva edges hjälp att fortsätta göra det och att kämpa för att få tillbaka tron på mig själv... den har lixom gått vilse just nu...



kram//smula

2008-08-12 | 17:38:22
http://smula.blogg.se/
Agnieszka

Hejsan! Är gärna med och tävlar. Skulle behöva en massa extra styrka just nu eftersom jag blivit sjukskriven från idag och 2 veckor framåt... Vill få må bra denna graviditet men just nu ser det inte ljust ut... sa läkaren jag träffade idag.



Kommer självklart skriva om tävlingen i min blogg!

Kramar

2008-08-12 | 20:20:32
http://agnieszka.blogg.se/
En Mölnbobos Liv

Jag har länkat i min tävlingsblogg

http://molnboanna.blogg.se/2008/august/vinn-voodoll.html



Jag skulle vilja vinna denna och ge den till ett par jag känner. Båda har haft problem med både alkohol och droger men tagit sig ut det. De har pluggat samtidigt som de har en liten och de värnar väldigt om miljön. Tycker de förtjänar en voodoll som Edge.



2008-08-12 | 20:36:06
http://www.annakarlsson.se/blogg/
Gratistrix - Samlingssida för bloggtävlingar

Hej ehj, tänkte tipsa om gratistrix.



Är du tävlingssugen kan du alltid kika där för att hitta någon tävling som passar dig. Jag uppdaterar hela tiden eftersom jag har tillgång till datorn dagligen.





Du får också tipsa mig om tävlingar. Skicka bara en kommentar så gör jag ett inlägg och tipsar om din tävling.



http://gratistrix.blogg.se



Tävlingen sprids då till folket!





OBS!!!! Det är inte jag som anordnar tävlingarna.







Det är den största samlingssidan för alla bloggtävlingar!

2008-08-12 | 21:17:40
http://gratistrix.blogg.se/
erika

jag skulle behöva henne nu när jag söker jobb. man blir så nedstämd när man får nej spm svar. då behöver man lite kämpaglöd och självförtroende.

Har länkat

emma

är såklart med. :) skulle vara jätte kul att vinna! har velat ha en sån där docka flera månader nu, har bara inte kommit mig för att beställa :)

2008-08-12 | 22:15:27
http://eeemma.devote.se
Dodo

Jag ska länka det här om max en timma om du läser kommentaren nu direkt så du vet :)



Jag vill vinna en Voodoll för att de är just min stil , speciellt denna ! Den är vegeterian och gör alltid som den vill , haha ! Jag börjar skolan om en vecka så den här skulle definitivt hänga på skolväskan och visa upp sig ! Jag har letat efter dockorna huuuuur länge som helst utan resultat, och börjar bli lite depp eftersom skolan börjar snart , men får jag reda på att jag har vunnit lungnar jag ner mig ! Jag vill veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerkligen ha dockan :DD



Och jag tror jag motiverade om varför jag ska ha den väldigt bra (y)

2008-08-12 | 23:05:24
http://doodoos.blogg.se/
Jenny

jag vill vinna den för att jag tycker den är helgrym ;)

http://zipzo.blogg.se/2008/august/entry-15438599.html#comment

2008-08-13 | 00:00:07
http://zipzo.blogg.se/
annica

Jag är med och tävlar, skulle vilja vinna den för att jag själv ibland har svårt att gå min egen väg, självförtrodendet är inte alltid det bästa osv. Sk nu börja plugga och skulle behöva nått som hjälper mig att kämpa på och lita på mig själv att jag klarar det.

2008-08-13 | 09:26:26
http://annica123.blogg.se/
Dodo

Jag vill verkligen vinna en Voodoll för att jag vill visa upp den i skolan ! Jag har köpt nytt penskrin och ny väska nu är det bara Voodollen som saknas :D Den är ju lik mig också ! Vegeterian och gör precis som den vill, haha :D Japp jag har länkat också :D ( jag skrev en till kommentar eftersom att den jag skrev igår inte blev publicerad..) :)

2008-08-13 | 11:28:14
http://doodoos.blogg.se/
erika

Jag skulle verkligen behöva en massa självförtroende nu när jag letar jobb. man blir så nedslagen när man bara får en massa nej.

har länkat

G I L R A E N

Edge stämmer är som min självfrände eller mitt andra jag, hon är mig lik på pricken. Självsäker, envis och kaxig och vågar gå mot strömmen, gå min egna väg. För det är vad jag har gjort, gått min egna väg medan mina jämngamla barndomspolare följde strömmen och hamnade där i skiten bland droger, sprit och tobak. Jag har alltid varit stark, tuff och vågat stå på egna ben. Lik som Edge är jag mån om djuren och kämpar för dems rättigheter, hittills har jag anordnat en hel del projekt på skolan jag går i som gått ut på att informera alla elever om djurens rättigheter.



Edge skulle hjälpa mig att nå mina mål och drömmar om att få ett bättre tryggare samhälle för både djur och människor. Även den tuffaste människan behöver en putt i ryggen ibland, och det är just det Edge kommer hjälpa mig med!



Dessutom är inte bara 31/8 2008 ett slutdatum för tävlingen utan det är även min 20:e födelsedag. Därför skulle det vara extra kul om jag vann Edge på min födelsedag, det skulle ge mig extra mycket styrka att vilja kämpa vidare.

2008-08-13 | 18:57:14
http://gilraen.blogg.se/
Giulia

Jag vill vinna denna för ATT jag har fyllt 18 år nu och MÅSTE välja mina EGNA väga och inte ta skit från någon, det är jag bra på bara sitta och ta emot... need help !!



jag har länkat dig på min blogg =)

http://giuly.blogg.se/2008/august/tavling-9.html#comment

2008-08-13 | 19:59:15
http://giuly.blogg.se/
Marica Rödebäck

http://rodeback.blogg.se/2008/august/edge-kom-hit.html



Jag vill gärna vara med, vinna till mig själv då jag verkligen behöver bli hälsosammare och självständig. Jag behöver lite mer skinn på näsan och självbehärskning och det tror jag Edge kan hjälpa mig med.

2008-08-14 | 14:53:11
http://rodeback.blogg.se/
Nettan

VARFÖR JAG VILL VINNA!!

EDGE och jag hör ihop, jag går en utbildning på Ky läser om droger/alkohol osv.

Jag vill vi ska bli ett...Jag är självsäker och vet att det inte är rätt att ta droger....men jag skulle behöva nån som kunde stirra på mig ibland och säga att DU måste äta hälsosammare.

Därför vill jag ha Edge på min väska....!! (kanske en maskot i klassrummet).

Jag vet vad jag vill och det vet Edge oxå....så hjälp mej på den väg jag vill gå!!



Hoppas på tur



Kram Nettan i Hälsingland.



Ps;Skriver om tävlingen på min blogg,länken finns i mina kommentarer och det vet mina vänner).

2008-08-14 | 19:23:40
http://olelsi.blogg.se/
Lizelotte

Jag skulle vilja ge denna till min syster då hon tjatat om en Voodoll hur länge som helst. Det skulle vara otroligt kul om jag kunde ge henne denna som tack för att hon alltid ställer upp för mej. Jag har länkat i min blogg: http://lisa89.blogg.se/2008/august/tavling-17.html

2008-08-14 | 20:04:15
http://lisa89.blogg.se/
Fia

Mysig blogg.

2008-08-14 | 22:10:07
http://sozzi.blogg.se/
Boel

Tänkte försöka vinna den till en kompis som har varit med om en hel del,försöker alltid gå sin egen väg o inte ta skit från någon precis som Edge. Nu har det blivit lite för mkt, verkar inte orka längre.. kanske Edge kan hjälpa till?!

2008-08-15 | 11:10:26
http://lavender.blogg.se/
Anna

Hej! Jag skulle vilja vinna den till min allra bästa kompis som är precis så, hon kämpar för att stå för vad hon tycker och är vegetarian och kämpar mot orättvisor för djur och männsiskor och jobbar även mot miljöförstöring. Jag skulle vilja ge den till henne för att visa hur mkt det betyder att hon fortsätter kämpa, det inspirerar mig så att jag också orkar och vill!

2008-08-15 | 18:26:16
http://lantisflicka.blogg.se/
Annas Tävlingsblogg

Jag är med



Har länkat i tävlingsbloggen



http://molnboanna.blogg.se/2008/august/voodoll-edge.html

2008-08-18 | 19:29:03
http://molnboanna.blogg.se/
Tess

Tycker jag bör vinna den för att jag behöver bli lite mer envis o hålla fast vid ett hälsosamt liv nu när jag håller på o ska gå ner i vikt kan va bra att ha en sådan där som "hjälp" då. Så jag behöver en maskot när man e sugen på något så tittar man på den o tänker nähä stop där.

2008-08-19 | 18:02:25
Louise

http://lullus.blogg.se/

Dena tävlingen tyckte jag var hur bra som helst!

Jag var inne på deras sida och kollada, man vill ju ha hela bunten!

Om jag vinner (vilket jag verkligen hoppas) kommer jag spara denna dockan sjäv. Jag har ett mycket krävande och jobbigt år framöver, ska gå ut 9an och sen välja gymnasium. Gymnasie delen kommer jag nog mest "behöva hjälp med" (ja, jag tror på sånthär och kommer använda den) eftersom mitt självförtroende är ganska kasst är det inte säker jag kommer välja vd jag sjäkv vill, utan vad andra väljer och vill.

2008-08-19 | 23:08:14
jessica hallén

Jag har en vän som är ett år yngre änn mig, alltså bara 15 år och har redan fastnat långt ner i skiten. ( droger osv. ) Jag vill att hon ska ha något att tro på och jag gör allt jag kan men det handlar om vilja från hennes sida också. När jag läste texten om dockan brevid bilden på den fans det bara en jag tänkte på ! :)

2008-08-20 | 13:36:19
http://jessicams.webblogg.se/
jessica hallén

Vinner jag inte funderar jag faktiskt på att köpa en till henne ! :p

2008-08-20 | 13:38:48
http://jessicams.webblogg.se/
Emelie

Jag vill vinna för att jag behöver en liten voodoll att pusha mig till att kämpa på i skolan och i övriga livet . kram.

2008-08-25 | 18:47:30
Helena

Passar på att tävla här med. Motivering varför jag vill vinna... Har tävlat hos andra flera gånger om just en voodoll men inte har haft turen med mig. Hoppas på denna gång :)



/Helena

2008-08-26 | 22:19:33
louise lindskog

jag har redan skrivit ett inlägg här, men varför visas det inte då? :S

2008-08-27 | 20:26:30
Nina

Skulle jättegäran vinna en Edge. Om jag vinner kommer jag ge den till min äldste bror som började högstadiet i höst, hoppas hon kan hjälpa honom att stå emot alkoholen, tobaken och drogerna som kommer i den åldern. Hoppas också att den hjälper honom med de ämnen i skolan som är svåra samt att han inte faller för grupptrycket utan forsätter vara sig själv och ta egan beslut. Att han når de mål han har/kommer ha inför framtiden. Han är en underbar bror och det vill jag att han fortsätter vara!



Här är länken där jag länkat: http://niini.blogg.se/2008/august/edge.html

2008-08-28 | 12:05:05
http://niini.blogg.se/
Ida

Jag vill vinna EDGE för att ge bort den till en som jag känner. Hon är nykterrist och har inte druckit en droppe alkohol i hela sitt liv. Hon har heller inte varken rökt eller testat droger. Hon hade ett par tuffa år för nått tag sen då hennes man var långt nere i en depprision och hon fick ta hand om deras 2 barn,som då var små, själv.

När hennes man kommit ur depprisionen gick hon in i väggen. Nu har hon tagit sig upp igen läst till socionom och jobbar nu som chef i äldreförvaltningen.



Tycker hon förtjänar EDGE så att hon får styrka att ta sig vidare i livet.

2008-08-28 | 21:20:52
http://emelieozander.blogg.se/