Blir TOKIG!

Gjorde nyss en beställning på en ny laddare till min kamera, eftersom jag ju inte hittar min gamla. Här i affärerna kostade dom 5-6oo kr, vilket jag tyckte var för mycket. Hittade på nätet för 199 :- och la en beställning direkt. Detta bara för nån timme sen...

Men vad tror ni händer??

FREDRIK HITTAR MIN LADDARE!!!!!


Gosh, tur man inte har dåligt hjärta alltså för då hade jag nog kolappsat. Laddaren låg i en flätad korg i "hall byrån"... Fasen me! Samtidigt som jag ju är överlycklig att den kom fram, är jag irriterad som tusan. Hoppas nu bara jag kan annulera min internetbeställning INNAN de hinner skicka laddaren. Telefontid imorgon kl 10.oo, då deras kundtjänst öppnat, och för säkerhetens skull har jag slängt iväg ett mail till dom också....

Är det inte alltid så? Är det inte typiskt?


Nu är det mat på G - Lax med potatis, sallad och sås. Mums!



Hörs senare, med massa BILDER :) wohoo!

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Pej

Guuuu så irriterande med laddaren! Det låter precis som att det skulle kunna vara mig det hände ;-) Skönt att ni hittade den till slut trots allt.



Ha en bra kväll!

Kram

2008-08-10 | 19:17:33
http://fruwee.blogg.se/
annica

så himla typiskt...

Ja du får prova nån gång...jag lägger ständigt undan saker, sen var det en på jobbet som sa till mig om saxen och nyckeln, tack å lov, nu är det aldrig några problem att hitta mina borttappade prylar längre=)

2008-08-10 | 19:49:37
http://annica123.blogg.se/
Susan

men det är såååå typiskt. Man hittar inte det man leter efter oavsett om man tittar överallt. Man ordnar då en ny och vips så kommer det borttappade tillbaka.

2008-08-10 | 20:07:42
http://eliottsmamma.blogg.se/
Thessan

Bhaaaaa man blir lätt galen!!!! :) Hoppas det löser sig men det borde inte vara några problem tycker man :)

2008-08-10 | 20:14:16
http://tessibonkaan.blogg.se/
Linn

Är ju så himla typiskt när man tappar bort saker sådär... Jag vet inte hur många gånger det har hänt. Jag tänker alltid att jag lägger det på ett bra ställe där jag vet att jag kommer hitta det, men det gör jag ju inte och när jag väl hittar det så undrar jag varför jag la det där.hihi.



Jag har fått en massa gästboksinlägg från lottery bla bla...och massa olika konstiga inlägg på engelska...så slags spam tror jag...får du sånt? Fick tre i ett inlägg och fem i ett annat...så de tog jag bort...



kramar

2008-08-10 | 20:37:04
http://mysprinsessan.blogspot.com
Caroline med Tim o Minea

Haha, fasiken va typiskt!!

Ja, byte av dagis är alltid jobbigt, men man gör det ju inte för skojs skull, utan för att man av nån anledning måste.. så det är bara hålla ut! Hoppas er lillplutt kommer trivas bra! :)

Ska kika in här snart igen så jag får se nya bilder på ert fina hus/lägenhet :)



KRAM

2008-08-10 | 20:52:29
http://mammanmedstortc.blogg.se/
Lotta

ha ha ha TYPISKT! Nåja, nu har du två ;O)

2008-08-10 | 21:27:11
http://undressed.blogg.se/
SagoElin

Haha. Det där är väl hemskt typiskt? Händer mig ofta kan jag säga! Tillslut upphör man förvånas! ler

Med amning går det inte alls.. slutade med det redan efter 4-5 dagar.. konstant skrik och jag tror inte hon fick i sig tillräckligt och jag hade ingen näring. Nu kör vi på lemolac och det funkar jättebra..förrutom magen som det är massa luft och spänning i.. suck Min stackars älskling.. hemskt att se henne gråta så.. och kvällarna blir ju ganska långa när man är ensam oxå.. Men vi klarar allt.. ett litet leende från henne så orkar man allt. ler Så ja, där fick du svaret på nätterna med.. mycket skrik men lite sömn och massa gos :)



2008-08-10 | 22:20:46
http://sagoelin.blogg.se/
SagoElin

Sådärja.. lyckades skicka min kommentar innan jag var klar. haha. Liite trött tror jag bestämt. Skall se om jag hinner duscha nu! :)

Hur mår du och magen.. tänk vad tiden går fort.. inte alls länge kvar för dig nu! Och dina dagar verkar onekligen gå i superfart.. Slit inte ut dig bara gumman! (även fast mycket av det är skoj att hålla på med)

Ta hand om dig gumman! Kram.

2008-08-10 | 22:24:45
http://sagoelin.blogg.se/