Äntligen!

Fick internet krångel där ett tag, men nu ska det äntligen funka igen.. Ja, jag säger då det.. teknikens under...


Lite från kalaset i helgen:



Den fina dukningen mamma hade gjort..

Ninni åt för fulla muggar.. :)

... och så "kramade" hon Snoopy, min farmors och B:s vovve, många gånger!

Lägger inte ut fler bilder än de här, med respekt från mina familjemedlemmar - som inte gärna vill synas på min blogg. Men vi hade alltså en kanonkväll med supergod mat, spännande paketöppning, mumsig efterrätt och underbart sällskap.

Så, stämningen var på topp! :)
 



I övrigt så jobbade jag ju igår (söndag) och sen var det mest lugnt. Vi sålde faktiskt Ninnis fina sittvagn, 3 år gammal men i kanonskick, och fick ut en bra peng för den. Härligt!
 
Visst är den fin?

Kändes dumt att ha både denna stora, ganska klumpiga, sittvagnen OCH en syskonvagn framöver.. Så, sålde denna och ska köpa en lite enklare, smidigare, sittvagn i stället.. Nån som har något förslag på en sådan?

Blir nog en sväng till Babyprofsen för o kika,  i eftermiddag... 


Händer hemma hos er idag då ? För en gångs skull är det i alla fall fint väder ute... Behövs, efter flera dagar med konstant regn.. Yes! :)   
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Agnieszka

Vad skönt att få vagnen såld! Vi har varit på bvc idag och vägt och mätt nova, men hon blev så ledsen så BVC-tanten sa att vi skulle skippa mätningen...=)

Annars tar vi det lugnt, vi har fint väder idag med faktiskt, så snart ska vi göra oss iordning och gå ut och leka på gården!

Ha en toppendag!

2008-08-25 | 10:26:50
http://agnieszka.blogg.se/
Thessan

Jaaa såå härligt att solen hittat tillbaka :)

2008-08-25 | 13:11:37
http://tessibonkaan.blogg.se/