Neos rum!

Slänger in lite bilder från Neos rum, som jag tog idag. Ikväll är nämligen premiärnatten, då barnen sover själva i sina egna rum. Neo blev stormförtjust när han upptäckte att han skulle sova i överslafen :p Däremot var det väl sådär kul att syrran skulle sova i ett annat rum, men inga tårar inte.. han gick bara in till syrran för att ge henne en kram och säga godnatt. Det är kärlek som värmer mammahjärtat till max ♥
Några gröna nattlampor i form av bollar (loppisfynd!) har kommit upp både på över- och undervåningen av sängen... Vi är kanonnöjda med rummet! Så, med detta inlägget säger jag nu godnatt - för i morgon väntar en lång jobbdag mellan 6.00-17.00. Nattinatt!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Agnieszka-2barnsmorsan

Gud så fint ni fått till det där hemma!



kramar

2011-08-08 | 08:55:26
http://agnieszka.blogg.se/
Sussi - 22 år, mamma & student!

Sv: Vi ska faktiskt inte renovera någonting alls just nu =) Så småningom ska köket få sig en omgång (kanske 2 år eller så framåt i tiden) och Mejas rum när hon blir lite äldre. Vardagsrumsgolvet ska väl slipas nån gång med =) Men så länge är vi nöjda som det är!

Haha, nej jag ska försöka att ta det lite lugnt, men nu är det bara denna veckan kvar med jobb & plugg, sen är jag LEDIG en vecka!

2011-08-08 | 12:24:56
http://sussey.blogg.se/
Cecilia Ö Myrgren

För min del blir det inte alls tjatigt! Jag är så nyfiken på allt ni gör i huset så jag vill bara ha mer o mer o mer ;O). Men precis, de är din blogg o du gör vad du vill med den! Kramar!

2011-08-09 | 10:05:03
http://skogscilla.blogg.se/