Fitnesskaffe, smörgås & blöjfritt

God morgon!

Natten här hemma har faktiskt varit ganska orolig. Ninni har sovit som en stock, men Neo däremot har inte alls kommit till ro. Så, jag och han har sovit nån timme, varit uppe en stund, för att sedan sova någon timme igen. Drygt som tusan, men vad ska man göra lixom....? Typiskt nog är det ju alltid så när Fredrik jobbar natt. Är det inte konstigt? Suck.



I alla fall så kunde jag glädja mig åt en kopp Fitnesskaffe på morgonen, som ett nytt hälsosammt kaffe från Italien. Passar mig perfekt eftersom det bland annat hjälper till att:

1. stärka kroppens cellskydd och bidra till en god hälsa
2. stimulera ämnesomsättning och förbränning
3. höja energinivån
4. höja effekten vid olika dieter



Så, jag hoppas att det funkar och att jag får superresultat på vågen på fredag ;)

Måste bara tillägga att fitness Caffét finns i två goda sorter, Orginal och Energins, och kommer från www.aromboden.se


'

Neo, som en längre tid har haft svårt att äta "riktig mat" utan att klökas/kräkas, har nu vänt och blivit jätteduktig på att äta! Det säger bara "slurp" och sen är maten slut :) Härligt att det äntligen har vänt och att han numera sitter och gapar likt en liten fågelunge, vid matbordet. I morse fick han smaka smörgås för första gången, vilket var supersmarrigt enligt Neo själv :D





Och Ninni. Vår superduktiga tjej som jag faktiskt numera klassar som blöjfri. Enda gången hon har blöja är nattetid, och när vi ska åka en längre sträcka/eller då vi befinner oss någonstans där jag är osäker på om det finns toalett i närheten, eller inte. Inte ens på dagis används det blöja - utan hon kissar och bajsar på deras mini-toaletter, precis som man ska.


Åh, blir man stolt eller blir man stolt! ♥
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Jonna

Vad duktig hon är =) Tänkte precis som du att Theo skulle ha blöja när man åker långt och så.Men han kissade inte en gång på de 130 milen från italien till färjan i tyskland förutom när vi stannade =) Han skrek baaajsa och då var det bara till att köra i 200 till närmaste p plats =)

2009-07-06 | 10:40:14
http://jonnaa.blogg.se/
Agnieszka

Ohh så duktig ninni är, och neo med som börjat äta. Jag hoppas det vänder för Elton med och han börjar vilja äta mat! Så tråkigt att du inte kom på galan, det var en fantastisk helg måste jag säga, den enda som saknades var DU!



Kramis

2009-07-06 | 10:45:18
http://agnieszka.blogg.se/
gladulle

Vad duktig Ninni är kämpar för fullt att V ska bli blöjfri, men hon har inte fått kläm på det en men jag är inte orolig det kommer när det kommer.



Ha en skön måndag

kram

2009-07-06 | 12:35:06
http://gladafamiljens.blogg.se/