Inga badkrukor här inte!

Kvällen är lugn och barnen sover sedan nån timme tillbaka, ja nästan två.

Jag hämtade Ninni vid 18.oo och när vi kom hem tappade pappa Fredrik upp ett bad åt våra små lortgrisar. Ninni och Neo brukar bada ihop och det går så bra så! Kommer ju givetvis underlätta mer när Neo kan sitta stadigt själv, men hur som helst så går det alldeles utmärkt nu också - en stund i alla fall (sen blir det jobbigt för mamma/pappas knän & rygg)


Ninni är så snäll mot sin lillebror. Lånar gärna ut sina badleksaker och hjälper mer än gärna till att tvåla in honom..




Vi hann påbörja hallen idag, fast ingen tapetsering ännu. Vi är nämligen bara på slip - och spackel stadiet änsålänge. Men, allt som satt på väggen är nermonterat så nu är det bara till att röja gärnet! :P


Strax börjar Beck och till det tar jag och Fredrik och mumsar i oss lite nyplockade jordgubbar med glass & grädde (ja, jag håller mig till grädden såklart) Mysigt värre!


Håll tummarna för att natten blir lugnare än igår, och att både jag och lilleman får sova ordentligt. Fredrik jobbar ju natten i vanlig ordning och i morgon är det även min tur att gå på ett av två nattpass. Då kommer ungarnas mormor hit för att hålla koll på våra älsklingar - ja, ibland kör det ihop sig... Tur vi har så fina mor-och farföräldrar (ja morbröder också för den delen!) till barnen, som ställer upp både i vått och torrt! Det är GULD värt, tack! 
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Julia - 19 år mamma och gravid med nr 2.

Fruktansvärt fin blogg riktigt avundsjuk på dig söta små barn också! Kram!

2009-07-07 | 20:50:59
http://littlemommy.blogg.se/