Trött!

Ja idag är jags sleten som få. Har sovit dåligt i morse. Det har åskat som tusan och regnet har fullkomligt vräkt ner. Fredrik var gullig och gav sig iväg med ungarna, de spenderade förmiddagen hos min bror. Men, när det började regna fick de fly fältet och spendera tiden inomhus - vilket såklart resulterade i en högre ljudnivå än vad jag kan somna/sova till.


Men hey, jag vet hur svårt det är att hålla båda ungarna "tysta" en längre stund. Är det inte de som låter så är det ju alla leksaker som tutar och har sig :P


Fredrik har dock turen att kunna sova som en klubbad säl trots en massa buller och bång utanför sovrummet, en förmåga jag saknar...



Så, jag klev upp strax efter kl 13.oo och tanken är att jag ska kunna sova en stund innan jag börjar jobba ikväll istället.




Igår hade vi en supermysig dag.  Våra gäster anlände kring 13-tiden och fram till kl 20.oo bara flög tiden fram! Vi snackade en massa, ungarna lekte helt fantastiskt bra ihop. Kaffe och kaka mumsades ute i solen på trädäcket och grillen tändes på eftermiddagen. De marinerade kyckligfileerna vi bjöd på blev verkligen perfekta! Supergoda.

Även efterrätten i form av rabarberpaj blev ett väldigt lyckat resultat. Enligt de andra, bör tilläggas. För jag mumsade minsann inte i mig nån. Måste ju knäcka 10-talet nästa vecka, vet ni välle? hihi.. 



Supertrevliga människor som jag absolut vill umgås med igen. Nästa dejt blir kanske i början på nästa vecka, då det vankas Tingsryd marknad. Pratade lite om att vi skulle komma hem till dom och grilla lite innan vi tillsammans gick ut på marknaden. Hade varit trevligt! :)
 


Idag händer det som sagt inte många knop hos familjen Ninninus. Neo sover i sin säng, Ninni har precis somnat i soffan och Fredrik ligger också och slumrar, i den andra soffan. Så, här är det så avslappnat det bara går att bli! :)


En stund senare!


Nu är familjen vaken och vi ska bege oss hem till ungarnas mormor och morfar en stund.

Tjolahopp!


Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)