Tjingeling

Hej. Nu har jag äntligen lite tid över för att blogga lite :)



Natten gick bra och jag var hemma lite över 07.00 i morse. Då var det redan fullt ös här hemma. Ungarna var påklädda, sängarna bäddade, rullgardinerna var uppdragna och frukosten hade redan varit framdukad - uppäten - och avdukad igen. Vilket lyx! Tack, mamma! :)
 

Vi 8.15 hoppade vi på hojjen, jag och Ninni, för att cykla till dagis. Första dagen som Ninni är där, efter semester sammanslagningen, och jag var minsann lite spänd på hur det skulle gå med nya fröknar och nya kamrater - men det gick hur bra som helst! Det var lite spänt de allra första minuterna, och jag följde med henne in för att kolla läget.


Efter en liten stund hade hon fullt upp och hade inte alls tid för att säga hejdå, så jag smet iväg. Härligt!



Själv kröp jag ner brevid Fredrik - som redan snarkade högt - vid 9 och somnade runt 9.30. Trött som tusan, och så sov vi fram till 13.30 - klockan 14.00 skulle vi hämta hem Ninni igen ju. Men, så kom min snälla storebror med förslaget att han ville hämta hem Ninni - och såklart fick han det! :D



Efter det har det mest bara rullat på. Fredrik och ungarna åkte och handlade, sen lagades det tacos som vi sedan mumsade i oss. Efter maten packade jag ordrarna som kommit in och sedan brummade jag iväg till posten för att lägga dom på lådan.


Vi har också hunnit med att dammsuga och att plocka iordning på Ninnis rum, någon som var välbehövligt.



Och nu sitter jag här :)
-
och funderar på om jag ska ta o försöka sova en stund till...?
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)