Sjukt var det här!



Som jag skrev i inlägget nedan så hade Ninni 38,5 när hon kom hem från dagis igår. Och i gårkväll vid 21.40 vaknade hon och var dövarm! Tempern visade på 39,6 . Stackarn.


Så, natten har varit riktigt orolig och det har varit jobbigt både för mig och barnen. Stackars Neo vaknar ju också av syrrans rop på mig och även att jag försöker tassa så försiktigt jag kan, knarrar det både i säng och golv.


Ninni har inte ätit något mer än den lilla skålen yoghurt hon fick i går kväll innan hon gick och la sig. Middagen bojkottade hon och likaså frukosten nu på morgonen. Men, en apelsinfestis gick ner i faslig fart. Kanske inte det bästa med det är i alla fall vätska - och som ni ser på bilden ovan (tagen nyss!) är hennes hår blött av svett! Stackars min lilla snutta.


Så, idag blir det nog lugnare än lugnast här hemma. Vi ska inte göra ett smack, mer än att pyssla om varandra. Ringde nyss och sjukanmälde Ninni från dagis, varpå jag fick höra att det är fler som är hemma med hög feber. Det är nog något som går...


Skönt iaf att det är halvkasst väder idag, molnigt - men kvavt.
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Agnieszka

Stackars lilla snuttan. Hoppas hon blir bätttre snart!

kramar

2009-07-01 | 09:18:24
http://agnieszka.blogg.se/
☆Linda med familj och bebbe i magen♥

Jodå med oss är det kanon och jag lever vidare med mina foglossningar och sammandragningar. Men det är helt underbart :)



Hoppas att Ninni blir feberfri snabbt.

2009-07-01 | 11:08:30
http://babymyz.blogg.se/
Sanna

Hej på er !

Usch vad tråkigt med feber !

Min lilla skrutta hade jättehög feber o kräktes förra veckan. pratade med vårdcentralen o de sa att det var nåt som gick nu. jättemånga på dagis som hade varit hemma med feber. Alice är fortfarande matt o trött, fast hon har varit feberfri sen i fredags. det tar ju så på dom :-( Hoppas hon blir bättre snart !

2009-07-01 | 12:53:50
http://www.lyckborg.com
Fia

Lilla skruttan då:(

Men lilla Neo mår fint?

2009-07-01 | 20:44:47
http://dagarmedfia.blogg.se/