PLUSMINUSNOLL

Jepp, vågen visade exakt samma som sist. Så, helsingborgshelgen resulterade i alla fall i att jag stog still. Tur att det inte var en massa upp :P


Var helt utslagen igår och sov till 8.30 i morse - och det är väldigt ovanligt för att vara mig! Brukar alltid vakna runt 7-7.30 oavsett.. Men hur som helst var det underbart och nu idag känns det bättre!



Ja, nu siktar jag in mig på nästa veckas vägning och släpper taget om denna. För trots att det inte var nån direkt framgång denna veckan så var det ju trots allt inget plus i alla fall. Och det kan jag ju känna mig nöjd över.



Ett par av er har frågat hur mycket jag vill gå ner. Vad är mitt mål?



Såklart har jag ett mål. En siffra som jag helst skulle velat se då jag hoppade upp på vågen. En siffra som kilat sig fast i huvudet på mig av okänd anledning, men som jag strävar efter. Vägen dit är fortfarande lång, ja lite mer än minus 10 kg till, men jag tror ändå att det är möjligt. Det får ta den tid det tar helt enkelt!



Och kanske är det så, att jag nöjer mig innan jag nått mitt mål? Vem vet....? 


KUL är det i alla fall, att ni följer mig på vägen. Att ni peppar mig och får mig ännu mer motiverad. Tack, tack för det!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Carina

Men på bilderna du lagt upp sista dagarna ser du jättefin ut nu. Kanske gör vinkeln (uppifrån) att din figur inte syns riktigt. Låt det inte gå överstyr bara. Jag talar av erfarenhet eftersom min dotter slutade att äta.



P.S. Idag mår hon bra och är jättefin.

2009-07-31 | 10:21:19
http://justmintoo.blogg.se/
I våran lilla vrå

Hade du oxå vägdag idag?! Jag med! Gick inte nå vidare... Kämpa på, pepp-kram

2009-07-31 | 15:24:31
http://cettciliasklotter.blogg.se/
Marih

Skönt att resan til Helsingborg inte störde viktnedgången..Själv så är jag grymt orolig över de tre veckor jag snart ska spendera i Uppsala med släkt och vänner..men men...får se hur det ska gå...dom flesta vet om att ag kämpar på så kanske kan tänka lite på mig också...

2009-07-31 | 16:41:06
http://familiaberglund.blogg.se/
Anonym

tjena!!fan va duktig du är!!!!

hurmkt ska du gå ner nu`??gör du med gi metoden???

allt bra annars??

kram johanna

bebisfisen.blogg.se

2009-07-31 | 21:11:08