Mys framför dumburken

Jag & Fredrik har precis satt på en film, Walk the line med Johnny Cash. Har ni inte sett den - SE DEN! Och alla ni som redan sett den - se den igen vetja! :P Den är helt fantastiskt bra.



Det var aningens bökigt att natta Ninni idag, tydligen så hade hon visst fått sova längre på dagis, än vad vi "gett tillåtelse till". Men hey, det är ju trots allt sommar och då är det tillåtet att vara uppe lite längre. Dessutom kan det ju inte vara lätt för dagisfröknarna att komma ihåg allt heller, speciellt inte nu när det är en massa "nya" som aldrig bara har nattat vår lilla dam innan. Så, inga hard feelings här inte :)


Kommer definitivt inte orka se klart hela filmen ikväll, det är en sak som är säker. Är trött som sjutton!



I morgon börjar jag dagen med att åka hem till Stephanie med nybakta frallor från bageriet. Vi ska äta frukost ihop samtidigt som vi ska lägga en beställning på en massa By Caprice produkter - som bla några av er har förbokat. KUL!



Är det nu någon mer som vill förboka någon produkt från märket, är det sista chansen nu... Sen tar det ett tag innan vi lägger en ny beställning, det är nämligen lite fler nyheter som ska in först :)


http://www.haileys.se/se


Maila er förbokning, storlek & produkt, på :

[email protected]





I morgon är det också på tiden att jag tar tag i hallrenoveringen, så den blir klar någon gång. Sandpapper till slipmusen ska inhandlas och sen är det bara att tuta och köra :D Såklart kommer det bildbevis när det är klart....


Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


tessan

Älskar den filmen =)

2009-07-09 | 22:12:38
http://ericasmamma.blogg.se/