Meducin ;)

Sitter här och väntar på att vårdcentralen ska ringa upp mig. Kl 08.15 sa den automatiska telefonsvararen. Jag behöver nämligen meducin, som Pippi säger. Inget allvarligt men ändå så pass obehagligt att jag behöver starkare doningar än receptfria grejjer :)


I övrigt så öser regnet ner, Fredrik har nyss gått och lagt sig och innan dess hade vi en mysig familjefrukost. Som innebar Yoghurt med färska jordgubbar, för min del. Gottigt! Fuskvägde mig i morse också, måste ju se så det går åt rätt håll, och vet ni vad? Det gör det! hihi


Har inga planer för dagen, däremot har vi frågat om inte Ida och hennes ungar vill med till leklandet idag. Väntar dock på svar fortfarande.. Blev nämligen lite sugen på det. Leklandet alltså. Då får Fredrik sova i lugn och ro, Ninni har otroligt roligt och springer av sig en massa energi och jag får lite tid för lilleman samtidigt. Känns som ett bra alternativ när det regnar, och 95 kr för 3 timmars bus - är det absolut värt! 


Stooort plus att vuxna slipper betala för att gå in och ännu större plus att de inte har nån "alla barn under 1 meter går in gratis" - utan de har istället, barn under 1 år går in gratis.


För hur dumt är det egentligen inte när det är längden som bestämmer priset? Som en kompis till mig sa, är det då rättvist att dvärgar (absolut inget ont mot dom, förstå mitt syfte!) ska gå in gratis på Ölansdjurpark hela livet?

Rättvist att nån förälder måste betala dyr entre för sitt barn, när hans/hennes jämnåriga kompisar går in gratis - bara för att barnet råkar vara lång för hans/hennes ålder?


Nääe. INTE rättvist! Ändra det till en åldersgräns istället!!



Eller vad tycker ni??
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Marih

Håller med till fullo att det är klart att det ska vara åldern som avgör och int elängden. Det är nästan lite diskriminering tycker jag...



2009-07-07 | 09:05:34
http://familiaberglnd.blogg.se/
Agnieszka

Busfabriken som vi brukar vara på har oxå barn under 1 år gratis! och 100kr för 3 timmars lek!



Nu blev ju jag sugen på att åka dit med!

kramis

2009-07-07 | 09:08:05
http://agnieszka.blogg.se/
Sosso

Håller helt o hållet med dej min älsta son har alltid varit för lång för sin ålder vilket har ställt till problem vid sånna här tillfällren när längden räknas och inte åldern. Det är ålderns som skall räknas tycker jag för då är de tillräckligt mogna oxå. dvs ha rätt ålder för aktiviteten



Sen så sitter även jag o vänter på att vårdcentralen skall ringa hihi



Ha en bra dag

2009-07-07 | 11:44:57
http://lomia.blogg.se/
Maria

Hoppas att ni får en trevlig dag på leklandet :)

kram

2009-07-07 | 12:57:54
http://zigmagirl.blogg.se/
Fia

Sv; Kan tänka mig det:)Så himla gott med jordgubbar ju;)



Ja det är faktiskt skönt med regn, och inte den där jobbiga värmen. Det kan vara skönt ibland. Men ständig hetta som det vart nu så man nästan smälter som glass i solskenet så är det inte alltid jätteskönt!



Hoppas ni får en fortsatt trevlig em:) & kväll!

Kram

2009-07-07 | 14:02:32
http://dagarmedfia.blogg.se/
Mammatilda

Hej hej! Trevlig blogg du har! På Ölands djurpark beror väl 1-metersgrejen på att man måste vara över 1 meter för att åka karusellerna, oavsett hur gammal man är. Annars håller jag med om att åldern kanske är viktigare. Tycker gott det kunde vara gratis på lekländer upp till två år.

2009-07-07 | 16:16:43
http://www.mvg.bloggagratis.se
Amanda

Hoppas du får din medicin. :o)

Vi har också varit och hämtat ut medikamenter idag. En hel stor påse. Ludwig är nu uppe i frikort igen. Skönt. ^^



Hoppas ni får en fin dag vännen! Och krya på dig!

Kram

2009-07-07 | 16:41:20
http://creyla.blogg.se/
Sara

ja, håller med dig delvis. Men på de ställen där man betalar entré beroende på längd har väl i de flesta fall att göra med olika åkattraktioner och är man tex under 1 m får man inte åka många karuseller, därav billigare entré. Så det kan jag köpa faktiskt. För det är ju inte kul att ha ett kort barn heller som är 4 år och under 1 m och inte får åka nåt fast deras kompisar är lika gamla men längre? det går ju att vända på det i all oändlighet. Men då längd är oväsentligt så förstår jag mig inte heller på såna entréavgifter.

2009-07-07 | 19:54:55